oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 275121

Menjam: Namizni starejši računalnik z Linuxom

Ljubljana, 08.03.2021:

Namizni starejši računalnik z Linuxom menjam za Rabljen, delujoč laptop. Lahko manjši..
Zamenjam starejši stacionarni računalnik z Linuxom za rabljen laptop z Windowsi.

OHRANJENOST:   
Najraje zamenjam z nekom, ki se spozna na Linux. Morda bi ga lahko na novo naložil. Oziroma kaj spremenil. Trenutno se zelo dolgo prižiga in za zvok imam naložen PulseAudio. Treba bi bilo malce spremeniti nastavitve - glede monitorja. Odkar ga imam, gre hitro v sleep mode - pa tipke na monitorju ne delajo. Vse gre prek programov... Lahko dam še tipkovnico, ki je kot nova. Vmesnik za Wi-Fi, pa še miško - če jo vi tudi imate za zamenjat.V kolikor bi zamenjava šla, lahko ponudim še kako dodatno malenkost - v zahvalo. Menjava je možna osebna, pri meni doma. Najbolje, da se vse skupaj najprej preizkusi... Lep pozdrav, Metka.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 40 EUR

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).