oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 277897

Podarim: dobavitelj efedrina, farmacevtskih kemikalij, tablet in drugega

Medvode, 10.06.2021:

Smo vodilni proizvajalec, trgovec, izvoznik in dobavitelj kakovostnih farmacevtskih izdelkov. Osredotočeni smo na izvoz zdravstvenih izdelkov v različnih delih sveta. Na voljo imamo najboljšo kakovost. Vsako stranko izredno častimo in do vsakega ravnamo kot do posameznika. Naš cilj je tudi ohranjanje dobrih in dolgoročnih poslovnih odnosov. Zato želimo, da vas prosimo za naročilo, ki ga oddate in kupite pri nas, in da se vrnete po več. Ketamin
Nembutal v prahu
Metilonski kristal
4-MMC kristal
3-MMC kristal
Alprazolam v prahu
Fentanil v prahu
4-metilaminoreks
Efedrin v prahu
Pseudoefedrin v prahu
Oksimorfonski prah
Hidromorfonski prah
Klenbuterol hcl v prahu
JWH-250
4-fmc
Veliki kristal PV-8
Pentedron
Etizolam v prahu
MAM-2201
Etilon
25i-nbome
25b-nbome
25c-nbome
MDPV v prahu / velik kristal
Alpha-PVP velik kristal / prah
4-aco-dmt
3-meo-pcp
5-meo-pcp
Sintakain
MN-24
MN-25
4-fa
2-fma
4-fma Tablete, kot so;
Tramadol
Ativan
Zolpidem
Soma
Pentamin
Xanax
Metadon
oksikodon
Klonopin
opana
subuteks
Rohypnol
Percocet
vicodin
morfij
adderall
Dilaudid
Ritalin Wickr: eliza00
Whatsapp: +34 634 19 41 78
E-naslov:

OHRANJENOST:   
Smo vodilni proizvajalec, trgovec, izvoznik in dobavitelj kakovostnih farmacevtskih izdelkov. Osredotočeni smo na izvoz zdravstvenih izdelkov v različnih delih sveta. Na voljo imamo najboljšo kakovost. Vsako stranko izredno častimo in do vsakega ravnamo kot do posameznika. Naš cilj je tudi ohranjanje dobrih in dolgoročnih poslovnih odnosov. Zato želimo, da vas prosimo za naročilo, ki ga oddate in kupite pri nas, in da se vrnete po več. Ketamin Nembutal v prahu Metilonski kristal 4-MMC kristal 3-MMC kristal Alprazolam v prahu Fentanil v prahu 4-metilaminoreks Efedrin v prahu Pseudoefedrin v prahu Oksimorfonski prah Hidromorfonski prah Klenbuterol hcl v prahu JWH-250 4-fmc Veliki kristal PV-8 Pentedron Etizolam v prahu MAM-2201 Etilon 25i-nbome 25b-nbome 25c-nbome MDPV v prahu / velik kristal Alpha-PVP velik kristal / prah 4-aco-dmt 3-meo-pcp 5-meo-pcp Sintakain MN-24 MN-25 4-fa 2-fma 4-fma Tablete, kot so; Tramadol Ativan Zolpidem Soma Pentamin Xanax Metadon oksikodon Klonopin opana subuteks Rohypnol Percocet vicodin morfij adderall Dilaudid Ritalin Wickr: eliza00 Whatsapp: +34 634 19 41 78 E-naslov:

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).