oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 277857

Podarim: Nujno in hitro posojilo ter naložba

Ljubljana - Polje, 08.06.2021:

Za boj proti revščini in bančni izključenosti vam v spletu ponujam: - Posojila, komercialna
-Osebna posojila
-Financiranje posojil
- posojila za nepremičnine Želimo partnerstvo, osredotočeno na profitne naložbe v vaši državi in ​​na naslednjih področjih: - Industrija
- nepremično
- Hotelske verige
- obnovljiva energija Opomba: Pripravljeni smo sprejeti druge vrste naložbenih predlogov.
Obrestna mera za posojilo je dostopna za celotno posojilo, pogoji ponudbe posojila pa so zelo preprosti. Zahtevana posojila bodo prejeta v 72 urah po vložitvi.
Moja ponudba je resna, videli jo boste lahko skozi postopek, ki predstavlja pravni postopek pridobivanja posojil med posamezniki.
Danes me kontaktirajte in mi sporočite, koliko denarja bi si radi izposodili.
Moj e-poštni naslov je: Komaj čakam, da te preberem.

OHRANJENOST:   
Za boj proti revščini in bančni izključenosti vam v spletu ponujam: - Posojila, komercialna -Osebna posojila -Financiranje posojil - posojila za nepremičnine Želimo partnerstvo, osredotočeno na profitne naložbe v vaši državi in ​​na naslednjih področjih: - Industrija - nepremično - Hotelske verige - obnovljiva energija Opomba: Pripravljeni smo sprejeti druge vrste naložbenih predlogov. Obrestna mera za posojilo je dostopna za celotno posojilo, pogoji ponudbe posojila pa so zelo preprosti. Zahtevana posojila bodo prejeta v 72 urah po vložitvi. Moja ponudba je resna, videli jo boste lahko skozi postopek, ki predstavlja pravni postopek pridobivanja posojil med posamezniki. Danes me kontaktirajte in mi sporočite, koliko denarja bi si radi izposodili. Moj e-poštni naslov je: Komaj čakam, da te preberem.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).