oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 276681

Podarim: Omarica na kolescih (odprta) - 53 x 45,3 x 55,3

Ljubljana, 28.04.2021:

Dolžina x širina x višina (cm): 53 x 45,3 x 55,3 Omarica je črne barve, odprta, ima tri police in je mobilna zaradi kolesc. Podarjam še dva kosa pohištva (v drugih dveh oglasih, a sta vidna na fotografijah skupaj z omarico): zaprto pisarniško omarico na kolescih in pisarniško mizo. Podarim jih posebej ali pa tudi v kompletu po 2 ali 3. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju bloka brez lifta, tako da sta za nošenje mize potrebni 2 osebi.

OHRANJENOST:   
Omarica je stara približno 15 let, vendar je letom navkljub dobro ohranjena - na določenih mestih ima površina manjše lise, sicer pa je popolnoma uporabna.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).