oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 276677

Podarim: Miza (pisarniška) - 110,3 x 70,3 x 75,6

Ljubljana, 28.04.2021:

Dolžina x širina x višina (cm): 110,3 x 70,3 x 75,6 Miza ima črno podlago (robove) in belo-sivo zgornjo površino (bela podlaga s sivimi pikicami). Je stabilna in močne kontrukcije, idealna za delovno površino. Na dnu ima namontirano dodatno leseno podlago, ki jo naredi višjo od povprečnih miz, vendar se lahko podlaga po želji nakdnadno odstrani. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju bloka brez lifta, tako da sta za nošenje mize potrebni 2 osebi.

OHRANJENOST:   
Miza je stara približno 20 let, vendar je letom navkljub dobro ohranjena - ima pa letom primerno manjše poškodbe - okrušeno barvo na določenih mestih - sicer pa z njo ni težav in je popolnoma funkcionalna.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).