oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 274499

Podarim: Podarim digitalni račun s PC igrami

Lendava/Lendva, 05.05.2021:
Tudi jaz podarim en račun, ki je dostopen na spletni strani/digitalni prodajalni gog.com. Iger na računu je več kot 100 ... igre so pretežno za Windows operacijski sistem, najde pa se tudi kakšna, ki deluje na Mac/Linux. Žanr je raznolik, naštejem nekaj naslovov: Crysis 1, Batman, Dead Space 1, Flatout 2, King's Bounty, Medal of Honor, Mad Max, Metal Slug 3, stare Mortal Kombat igre (DOS), Thief 3: Deadly Shadows, Vampyr ...

OHRANJENOST:   
Igre so na v digitalni obliki, imate možnost prenesti namestitvene datoteke, ki se lahko namestijo na pošljubno število računalnikov (znotraj gospodinjstva) ali pa se uporabi klient program/odjemalec GOG Galaxy. Le ta omogoče pri nekaterih igrah tudi spletno igranje. Dostopne podatke pošljem po elektronski pošti.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).