oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 273661

Podarim: Manjša tigrasta mačka NALA

Ljubljana - črnuče, 03.01.2021:

Iščem novi dom za mucko, ki bi živela pretežno zunaj, vsaj polovico časa, vendar tudi noter v bivalnih prostorih skupaj z ljudmi. Drugih mack je vajena in jih ima rada. Ni namenjena kot igraca za otroke, ker ni crkljiva in se ne pusti drzati v narocju ali nosit okrog. Iscem ji dom, kjer bodo lahko razumeli, da potrebuje zunanji svet, naravo, travnike in drevesa ter da lahko lovi. Od psa bo zbezala. Lovi miši in jih tudi pozre, jih ne nosi cloveku. Vajena je tudi da dobi macjo hrano od cloveka, zato pride domov. Brikete, konzerve, drobovino, surovo meso, kozo od piscanca, ribe, mleko, smetano, ... Ni izbircna. Je zdrava in sterilizirana, tudi ima odstranjeno maternico in cipirana. Ime ji je NALA in svoje ime pozna. Sama pride domov in poklice, da se ji odpre okno in skoci v hiso, kjer se naje in gre spat. Iscem ji dom, kjer bodo razumeli, da je ona najbolj srecna, ce je lahko zunaj in lovi in teka in pleza in ne v narocju in se ne crklja. Pusti se sicer malo pobozat in pocohat, vendar ne spi s clovekom v postelji. Je kratkodlaka siva tigrica, majhna, okoli 3kg in z zelenimi ocmi. Stara je dobro leto. Obdrzati je ne morem, ker se selim v blok, v blokovsem naselju v Lj iz kmeckega okolja med travniki, drevjem, konji in kozami in bo ta macka poblaznela zaprta v malem stanovanju. Zunaj pa jo bo hitro povozil avto ali vlak. To bi bila muka in trpljenje zanjo, da bi jo vzela s sabo. Prosim, ponudite ji svoj dom v naravi, na kmetiji, v hisi, kjer bo dobrodosla tudi z vami doma na toplem in ne samo v kaki kurilnici ali garazi. Ni mi vseeno zanjo.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).