oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 272562

Podarim: Kuhinja (leseni del, štedilnik, pečica, napa, korito)

Ljubljana, 19.11.2020:

Visok del: Zgoraj omarice s policami, spodaj predali levo in desno omarice s policami. Višina 94cm, dolžina 3m. Štedilnik širina 58,5cm, napa širina 60cm, korito širina 81cm, zgornje omarice višina 60cm. Nižji del: višina 74cm, dolžina 1,7m. Pod pultom so predali in spodaj omarice z eno polico na sredini. Fronte so rjave barve, notranjost omaric je bela. Vse deluje brez problemov. Pomivalni stroj ni vključen v ta oglas in se ne podarja.

OHRANJENOST:   
Pult je mlajši od kuhinje, odporen na visoke temperature. Vsi elementi so celi, imajo sledove uporabe vendar so nepoškodovani in dobro ohranjeni. Pečica in štedilnik delujeta brez težav in sta redno v uporabi. Predali se odpirajo in zapirajo normalno, brez zatikanj.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).