oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 271969

Podarim: Kuhinja gorenje brez aparatov z napo in koritom v 2 delih

Maribor, 30.10.2020:

Kuhinja gorenje stara približno 40 let in okrog 20 let v uporabi. Štedilnik, pečica in hladilnik niso vključeni, saj jih ni. V kuhinji je vgrajena kuhinjska napa in pomivalno korito brez armature (pipe). Kuhinja je temno rjave barve. Mere: pomivalno korito - element DxGxV 110x60x85 zgornji elemnti skupaj s kotom nad pomivalnim koritom D+DxGxV 200+85x30x60 Druga stran kuhinje DxGxV 200x60x180 cm. Kuhinja bo razstavljena in v kosih čakala danes po 18:00 uri. Prevoz si uredite sami. Če želite so zraven tudi vrata za saloon (kavbojska vrata).

OHRANJENOST:   
Vidni so znaki obrabe in nekateri tečaji so morda za zamenjati ali nastaviti, sicer pa je razen obrabe pulta kuhinja v popolnoma izpravnem stanju brez nekih poškodb.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).