oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 268685

Podarim: Mucka Chibi

Ljubljana, 04.07.2020:

Chibi je stara 10 tednov, iščemo ji stalen dom, sedaj je začasno nameščena in bo tako, dokler ji ne najdemo novega lastnika. Je zelo živahna in pogumna mucka. Sobno čista. Najraje bi našli koga, kjer bi imela možnost za izhod ven. Ampak v tem primeru, mora živeti proč od ceste ali pa da ima primerno ograjen vrt. Pride pa v poštev tudi le bivanje v stanovanju, če bi se ji nudilo sprehajanje na povodcu. Cepljena je proti mačji kugi in je razglistena. Sterilizirana še ni, ostala cepljenja pridejo še na vrsto, prav tako čipiranje, ko se najde novega lastnika.
Zainteresirani mi pišite v zasebno sporočilo. Prosim tudi za krajšo predstavitev vas ter kakšne pogoje lahko mucki nudite.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).