oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 268055

Podarim: Tigrasto-beli muc, kastriran, razglisten.

Mirna, 08.06.2020:

Težkega srca oddamo dobrim ljudem, scerkljanega, kastriranega tigrastega mačona. Navajen je bivanja v hiši in izven nje.Zelo čist, potrebo opravlja zunaj in navajen je da prosi da mu odprete vrata. Vreden je dobre družbe in vam bo popestril življenje. Oddajamo ga s cmokom v grlu, ker je navajen hoditi k sosedi katera je hudobna in mu vedno stori kaj škodljivega: od udarcev do, mislimo tudi poskusa zastrupitve. S tem želimo da ga obvarujemo kakšnega trpljenja in mu omogočimo lepo življenje. Imamo še enega mačota, ampak tadrugi ne hodi k neprijazni sosedi. Mačo poseduje mačjo knjižico. Ime mu je Salome, kličemo ga pa: REPONJA.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 5 let



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).