oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 265939

Podarim: Muce, tigraste in dvobarvne

Dol pri Hrastniku, 09.03.2020:

Resnim lastnikom podarim muce, najdenčke. Na voljo so 3 muce stare od 6 mesecev do 4 leta. -pol leta stara tigrasta muca, malce bojezljiva, a zelo prijazna in zvesta. Nesterilizirana
-Leto stara sivo-bela muca, zelo prijazna, in igriva. nesterilizirana.
-4 leta stara tigrasta muca, ubogljiva, živahna, in zelo zvesta lastniku. Sterilizirabna.
Ker živimo ob cesti, so se muce pojavile in smo jih sprejeli v naš dom. Ker že imamo 2 mačka, si ne moremo privoščiti skrbeti za vse in jim iščemo resne lastnike, ljubitelje mačk, ki bi jim omogočili primerno mačje življenje. Muce smo po najboljših močeh vzgojili in navadili na ljudi in čistočo. Tako so sedaj navajene notranjega življenja in so preživele mačjo puberteto. Seveda sta mlajši muci nujno potrebni sterilizacije, tako da neodgovorni lastniki ne pridejo v poštev. Sam jih nameravam glede na finančno sposobnost čim prej sterilizirati in oddati. Zainteesirani pokličite ali napišite sms, da se dogovorimo za ogled itd.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 leta



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).