oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 261823

Podarim: Lastovka išče dom

Ljubljana, 14.11.2019:

Lastovka išče dom!
Lastovka je mlada in igriva muca rešena z otoka Lastovo, kjer so jo večji in močnejši mački v boju za teritorij neprestano napadali. Lastovka je karakterno odlična mačka, ravno prav igriva, ravno dovolj crkljiva in seveda, kot se za bivšo potepuhinjo spodobi - požrešna. Je sive barve in manjše postave. Lastovka že ima potni list, je cepljena in čipirana, prav tako pa ima že datum za sterilizacijo. Oddaja se v topel notranji dom, v primeru možnosti varnega izpusta (brez prometnih cest v bližini) pride tudi to v poštev. Prosim, delite Lastovko in ji pomagajte najti tak dom, kot si ga zasluži.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 10 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).