oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 260513

Podarim: Razigrana mačja brata Onix in Skye

Medvode, 11.08.2019:

Onix in Skye iščeta svoj 'forever home'. Mala mačkona sta skupaj s sestrico Iris prišla k nam v rejništvo s kmetije v okolici. Sedaj iščet svoj dom, kjer bosta kot člana družine dobila veliko pozornosti in ljubeni, ker jima pri življenju na kmetiji ne bi bilo omogočeno. Pri nas sta se naučila uporabljati mačji wc in kako fino se je crkljati pri ljudeh. Onix (tigrasto sivo-bel) naravnost obožuje človeško družbo. Skye (sivo-bel) je malo bolj miren v primerjavi z bratcom ampak vesel in crkljiv muc. Ugibamo sta imata okoli 4-5 mesecev. Pri nas sta bila razglistana in razbolhana. Prvega pregleda pri veterinarju še nista imela in nista bila cepljena. Smo pa zmenjeni, da pomaga društvo Reks in Mila pri stroških za kasrtacijo. :) Če vas zanima še kaj v zvezi z malimi mačkoni mi pišite.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).