oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 254739

Podarim: Peg Perego stolček za hranjenje Prima Pappa roza barve

Ljubljana, 16.12.2018:

Lahek in večnamenski stolček za hranjenje. Primeren za uporabo od rojstva dalje. V prvih mesecih se ga uporablja kot ležalnik, od 6 meseca dalje pa kot stolček za hranjenje. Sčasoma se pladenj lahko odstrani in stolček bo služil kot pravi stol, na katerem bo otrok enakovredno sedel za mizo.
Nastavljiv po višini. Hrbtno naslonjalo nastavljivo, Naslon za noge nastavljiv. Zavzame zelo malo prostora, saj se enostavno zloži. Stolček je na kolesih kar omogoča enostavno premikanje. Kolesa se zaklenejo. Stojalo je brezhibno. Prevleka pa uničena. Lahko se kupi nova ali preobleče obstoječa. Varnostnega pasu ni, ker smo ga zaradi nesmiselnosti odstranili. Cena novega je 145 EUR. Več o stolčku: https://www.pegperego.si/si/stolcki/prima-pappa-follow-me-g1968.shtml?_=groupped.

OHRANJENOST:   
Stojalo brezhibno, prevleka zelo obrabljena lahko se dokupi novo ali preobleče staro, varnostni pas odstranjen.

DARUJEM: socialno ogroženim




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).