oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 254571

Podarim: Peg Perego Prima Pappa

Izola/Isola, 07.01.2019:

Podarim stolček za hranjenje PP Prima Pappa. Stol je star 10 let in je gor spravil 5 otrok, kar se mu na določenih mestih tudi pozna. Je pa še popolnoma uporaben, če vam pa uspe nekako zamenjati prevleko bo pa skoraj kot nov.
Sedalni del ima možnost naklona in se ga da uporabljati tudi kot ležalnik, mizica ima snemljiv pladenj, tako da sta vam na voljo 2 površini. Če 1 prvi pladenj čisto posvinjan, vi pa nimate časa za brisanje, ga pač snamete in imate takoj čisto mizico na voljo.
Stolček ima še 5 točkovni varnostni pas, ki pa se ga na sliki ne vidi, ker je v pranju.
Stolček sem razstavila in očistila kolokor se je dalo, je pa možnost, da je v kaki špranji še kaka kapljica kosila.
Prosim za osebni prevzem in vaš lasten prevoz saj sem trenutno brez avta.

OHRANJENOST:   
Prevleka je razpokana na 3 mestih in zgornji pladen mizice ni več gladek, saj je bilo na njem nešteto krožničkov in žličk.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).