oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 250543

Podarim: Belo-oranžni mucek

Škofljica, 26.07.2018:
Pozdravljeni! Sem mali muc, belo-oranžne barve, ki trenutno začasno živi na Škofljici. Nisem imel sreče s svojim bivšim lastnikom, ki sem mu bil na žalost odveč. Zato me je zapustil kar ob cesti, kjer so me našli dobri ljudje. Bil sem lačen in prestrašen. Nisem razumel, zakaj so me ljudje pustili kar ob cesti skupaj z bratci in sestricami... Rad imam ljudi in obožujem, da me kdo poboža. Sem zelo prijazen, zdrav in živahen mali mucek. Zelo si želim najti nekoga, ki bi me imel rad in bi se z mano igral. Če bi me želeli, lahko pokličete na kontaktno številko. P.S. Odločil sem se, da dodam tudi par svojih fotografij, da boste videli moje živahne očke in bele brčice. Lep pozdrav, Mali Muc.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 letoOGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).