oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 245172

Podarim: Rešitev za vse vaše financne težave

Maribor, 10.01.2018:

Pozdravljeni gospa in gospod
Da bi vam pomagali odpravila svoje financne težave, ki so projekti, ki išcete posojilo, naložba; Ampak na žalost so bila zavrnjena kreditov bankam za razlicne vzroke.
Ste posebno ali pošten in dober znak poslovodja in morate nujno denar iz kakršnega koli razloga:
Nic vec skrbi; Sem dal v vaš odlaganje posojila za vse ljudi, podjetij ali združenj v financnih težavah, da bi jim pomagali rešiti vse njihove težave denarja.
Ce ste v financnih težavah in kar potrebujete nujno posojilo, vas prosimo, da kontaktirajte me po e-pošti: in vam bodo popolnoma zadovoljni cim prej; Ne pozabite povedati v posojilo uporabi tocen znesek, ki ga želite sposoditi in dolžina nadomestila.

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni gospa in gospod Da bi vam pomagali odpravila svoje financne težave, ki so projekti, ki išcete posojilo, naložba; Ampak na žalost so bila zavrnjena kreditov bankam za razlicne vzroke. Ste posebno ali pošten in dober znak poslovodja in morate nujno denar iz kakršnega koli razloga: Nic vec skrbi; Sem dal v vaš odlaganje posojila za vse ljudi, podjetij ali združenj v financnih težavah, da bi jim pomagali rešiti vse njihove težave denarja. Ce ste v financnih težavah in kar potrebujete nujno posojilo, vas prosimo, da kontaktirajte me po e-pošti: in vam bodo popolnoma zadovoljni cim prej; Ne pozabite povedati v posojilo uporabi tocen znesek, ki ga želite sposoditi in dolžina nadomestila.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).