oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 245143

Podarim: Trgovinske nalepke LIDL za kozarce, veljajo do 4.2.2018

Ivančna Gorica, 09.01.2018:

Če pridejo komu prav imam zaenkrat 1 poln set (10 nalepljenih nalepk) petrolovih nalepk, ketere podarim. Poštnino (0,40eur ali nerabljena znamka A) plača kupec ali pa pridite osebno iskati.

OHRANJENOST:   
V akciji lahko sodelujete med 2.10.2017 in 28.1.2018 z zbiranjem nalepk, ki jih prejmete z nakupi na bencinskih servisih prireditelja, družbe Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50 v Republiki Sloveniji. Za vsak nakup na bencinskem servisu v Republiki Sloveniji v višini 10 EUR prejmete 1 nalepko. Vozniki tovornih vozil z rezervoarjem, katerega enkratna prostornina presega 100 litrov, in kupci kurilnega olja prejmete za vsak nakup v višini 40 EUR 1 nalepko. Vse cene so izražene v EUR in vključujejo DDV. Imetniki Petrol klub kartice lahko sodelujete v akciji pod ugodnejšimi pogoji Za nakup posameznega izdelka z istim številom nalepk namreč lahko uveljavljate večji popust kot ostali sodelujoči, s tem pa vam pripada ugodnejši nakup izdelkov. Ko zberete zadostno število nalepk, ki se zahtevajo za nakup izdelka s pripadajočim popustom, predložite zbirni kuponček z nalepkami na kateremkoli bencinskem servisu Petrol v Republiki Sloveniji, in sicer v obdobju med 2.10.2017 do vključno 4.2.2018 oziroma do razprodaje zalog izdelkov.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).