oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 230702

Podarim: Pisana muca z malo daljšo dlako

Rogašovci, 22.10.2016:

Muca je zelo prijazna. Do tujcev je nezaupljiva, zato treba imet potrpljenje z njo in se ji počasi približevat ob prvem stiki, ko pa se enkrat v naročju lastnika sprosti, pa je led prebit, potem pa lastniku ves cas sldi, da bi se crkljlala. Za dalko je pomembmo, da dobi malo bolj kvalitetno hrano (veterinar določi ponavadi sensitive brez glutena). Če jo zelo motivirate, se zelo rada poigra z miškami in žogicami.Muca je bolj za zunanje bivanje, kot pa za notranje, a tud če imate tako, da se večinoma nahajate notri in zunaj, bo muca tud znotraj znala uporabljat mačji wc. Zainteresirani pokličite na 025571035 in prosite Simono. Muca je razbolhana, sterilizirana in razgliščena.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 leta

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).