oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 225888

Potrebujem: Neželena mucka

19.06.2016:

Kot lastnica mačke, ki je bila kot mladiček zavržena, ter spričo množičnega odlaganja njej podobnih neželenih mladičkob, želim pomagati nekomu, ki razmišlja o takšnem načinu rešitve problema, predvsem pa želim pomagati mucki/muckom. Pripravljena sem tudi na anonimnost ob oddaji (da se dogovorimo za kraj in cas, kjer mladicka (! Pogoj, da je na varnem) pustite, jaz pa ga prevzamem nekaj minut kasneje. Nudila mu bom tudi veterinarsko oskrbo. To počnem, ker imam doma dovolj prostora še za eno mucko in želim ta prostor kar najbolje zapolniti z mladičkom, ki bi ga drugače doletela veliko nesrečnejša usoda.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).