oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 222332

Podarim: Zgodba mucka Mikija

Šentjur, 14.03.2016:

Temu lepotcu na sliki je ime Miki. Bil je brezdomni muc, ki je živel v zapuščeni stavbi. Prijazna gospa mu je vsak dan prinašala hrano, da je lahko preživel. Vendar pa so sedaj stavbo, v kateri je živel, porušili in tako je Miki postal še bolj brezdomni muc. Trenutno živi pri meni, vendar tu žal ne more ostati. Miki je star dve leti in pridno uporablja mačji wc. Bil je tudi kastriran. Miki išče ljudi, ki že imajo izkušnje z mačkami, saj slabo prenaša menjavo okolja in je lahko zato prvi dan ali dva v novem domu malo bolj težaven. Je živahen muc, ki se zelo rad igra, kadarkoli pa se nekdo usede na kavč, že priteče k njemu in mu spleza v naročje in prične presti. Miki je v življenju že veliko doživel, zato išče dom, kjer bodo res lepo skrbeli zanj in bo lahko tam ostal za vedno.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 2 leti



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).