oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 212872

Podarim: Najdene mucke

Ljubljana, 04.07.2015:

Pred parimi dnevi smo po sprehodu, našli ob gozdu zapuščene tri male muce, ki jih je nekdo grdo pustil ostati tam same brez hrane in vode. Odnesli smo jih domov, in tako so trenutno z name že šesti dan. S partnerjem imava tri male otroke, in jih zato nemoremo vse obdržati. Vsak dan bolj so sproščene in se že privajajo na človeško roko, tudi hodijo na mačji wc. Mucke so prečudovite. Eno bomo obdržali mi, ostali dve pa iščeta nekoga ki bo lepo skrbel zanje. Za črno muco ki je tako nežno puhasta in vitalna vemo, da je fantek. Za malega tigerčka pa še ne vemo kaj je, ker je še vedno preplašen in se še ne pusti preveč božati in prijemati. Muce iščejo dobre, ljubeče lastnike!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).