oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 207740

Menjam: Stacionarni telefon BRODI z brezžično slušalko na sliki

Maribor , 12.09.2018:
Stacionarni telefon BRODI z brezžično slušalko na sliki menjam za 2 veljavni predpl. kartici za ponjenje Mobitel/TUŠ-mobil.
Zamenjam stacionarni telefon BRONDI Dect-digital na sliki, s prenosno slušalko in polnilcem. Domet slušalke je veliko metrov. Zamenjam ga za veljavni predplačniški kartici za polnjenje predplačniškega paketa za Mobitel ali Telemach/TUŠ-mobil v vrednosti 2X po 5€, SD kartico za fotografije GSM ali karkoli po dogovoru.

OHRANJENOST:   
Stacionarni telefon BRONDI Dect-digital na sliki, s prenosno slušalko in polnilcem deluje brezhibno je dobro ohranjen in primeren za telefoniranje v prostoru, saj je domet slušalke nekaj metrov.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 5 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).