oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 207739

Menjam: Stacionarni IP telefon PANASONIC PLUS z brezžično slušalko.

Maribor, 21.02.2020:

Stacionarni IP telefon PANASONIC PLUS z brezžično slušalko. menjam za polnilne kartice za Telemach/TUŠ-mobil 3X po 5€ ali karkoli po dogo.
IP stacionarni telefon PANASONIC SOUND CHARGER PLUS z brezžično slušalko na sliki (z vstavljeno novo baterijo!), zamenjam za za tri veljavne kartice za polnjenje telefona za Telemach/TUŠ-mobil v vrednosti 3X po 5€ = 15€, ali karkoli po dogovoru.

OHRANJENOST:   
IP stacionarni telefon PANASONIC SOUND CHARGER PLUS z brezžično slušalko na sliki je dobro ohranjen, brezhibno deluje in ima vstavljeno novo baterijo, polnilec za polniti baterije v slušalki. Primeren je za delovanje v prostoru, saj ima domet nekaj metrov. Oglejte si še vse druge moje oglase.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 15 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).