oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 201778

Podarim: Uma in Lasti iščeta dom

Ravne na Koroškem, 26.10.2014:

Uma in Lasti, še vedno čakata na skupni dom... Uma je črnuhica s krasnim karakterjem, nežna, igriva, cartljiva...Lasti pa je črno-beli lepotec, sicer bolj sramežljive narave, vseeno pa je nežen, radoveden in vsak dan bolj pogumen. Eden drugemu povsod sledita, zato ju res ne moremo ločiti. Stara sta 7 mesecev, pri nas že celih 5, sta sterilizirana/kastriran, večkrat veterinarsko oskrbljena, vajena notranjega bivanja. Tudi če nista več čisto majhna, bosta super družba in popestritev nekomu, ki ju bo imel rad. Želita predati prostor drugim pomoči potrebnim mucam, ki čakajo na namestitev in oskrbo.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 7 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).