oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 196623

Podarim: Mucka Miška išče topel dom

Celje, 24.07.2014:

Bila sem še zelo majhna kepica, ko so me našli v grmovju, kjer me nekdo kruto zavrgel. Ko me je našla dobra, prijazna roka in mi nudila toploto pa sem kaj hitro postala prava cartljivka. Stara sem približno 3 mesece in mi je ime Miška. Sedaj se igram in crkljam v začasnem domu pri moji najditeljici, ki bi me bolj kot vse želela obdržati, a zaradi zdravstvenih težav žal ne more. Sem zelo nežna in izjemno prijazna mucka in iščem nekoga prijaznega, da mi bo nudil svoj kavč, jaz pa mu bom svoje srce in obljubim, da se bo lahko vedno igral in crkljal z menoj. Ker sem se zelo navadila na toploto doma, bi želela ostati kot notranja mucka. Priložila sem tudi svoje slikce, da vidite kakšna lepotička sem in če bi me želeli sprejeti v svoj dom, se čimprej javite na mail ali tel 041_520_714 ga. Lidija. Ko bom dovolj velika bom tudi sterilizirana, tako da s tem ne boste imeli nobenih težav.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).