oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 195052

Podarim: 3 mucki- 2 samčka in samička

Ajdovščina, 26.06.2014:

Mucki so se skotili 7.6 in že gledajo, ter so na splošno zelo živahni. Mamica jih že veselo vabi iz škatle, kar seveda s pridom izkosistijo. Mamica je dolgodlaka, zelo učljiva hišno-zunanja muca in izjemna lovka, najmanj en ati je sosedov muc, tudi dober lovec. Mucka, ki se bo oddajala je bela kepica, ki ima na samem vrhu glave črn rožiček in črno irokezo. Njen bratec (enak) je že rezerviran :) Samčka sta lepih mešanih barv, in bolj podobna mamici; eden je temnejše tigrast, drugi svetlejše. Oddajali se bodo takoj ko bodo začeli samostojno jesti, predvidevam, da že v roku 14-21 dni. Navajajo se tudi na psa (imamo ga doma, in jih je lepo sprejel), zato so primerni tudi za lastnike psov. Nimajo zajedalcev, saj je mamica redno tretirana proti parazitom. Če ste zainteresirani, si mucke lahko ogledate, in jim daste dober in varen dom, on pa vas bodo navduševali z raznimi akrobacijami..

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).