oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 193256

Podarim: Muc Polde

Straža, 23.05.2014:

Podarim zelo prijaznega, crkljivega in zdravega, približno 3 mesece starega muca. Ves čas prede in zelo rad zaspi v naročju. Neverjetno hitro se je udomačil, zvečer je mirno spal na kavču, celo ponoči je bil zelo priden in tih, kljub temu da sem ga zaprla v drugo sobo, saj imam 12 let staro mačko, ki pod nobenim pogojem ne sprejme in ne mara mačje družbe. Čez dan se zamoti z volneno miško in ne dela težav. Primeren je tudi za otroke, saj se pusti crkljati in ne praska. Navajen je na mačji wc. Našla sem ga pred nakupovalnim centrom, ker je bil nekomu očitno odveč in ker ga ne morem obdržati, mu iščem najlepši dom pod soncem. Če si kdo želi igrivega in hkrati zelo nežnega muca, naj me kontaktira.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).