oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 189924

Podarim: Lev in Špelca - nujno!

Ljubljana, 23.03.2014:

Zaradi prihoda novega družinskega člana in selitve v manjše stanovanje se moramo posloviti od sina Leva in mamice Špelce. Lev je star 7 let, Špelca pa leto ali dve več, oba sta kastrirana, zdrava, redno pregledana pri veterinarju in cepljena. Sta notranja mačka, vajena uporabe pokritega stranišča z loputo. Oddajata se skupaj ali posebej, saj nista posebno navezana drug na drugega. Lev je plašen in nezaupljiv do tujcev, sicer pa zelo nežen in ljubeznjiv mucek, rad prede v naročju, bere časopise in se tlači v majhne škatle. Rad ima tudi sobne rastline, zato morajo biti te na varnem pred njegovo ljubeznijo. Špelca je malce bolj samosvoja, se tudi rada pestuje, obožuje sončenje na okenski polici. Njen poškodovani uhelj je le majhna kozmetična napaka. Oddam ju ljudem, ki imajo izkušnje z mački in ki nimajo majhnih otrok, saj se z njimi ne razumeta najbolje. Dodatne informacije lahko dobite po mailu, pripeljem pa ju kamorkoli, na voljo je tudi vsa mačja oprema (transporter, stranišče, mačje drevo, igrače, posodice za hrano).

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 7 let



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).