oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 183594

Podarim: Kunca Marco & Polo iščeta dom

Maribor, 30.11.2013:

Kunčka Marco & Polo iščeta domek. Kunčka sta prijazna, nista plašna, ko stopim do kletke me vedno prideta pozdraviti. Oba sta rada v naročju, rada se božata in ne bežita od ljudi. Oba tudi znata uporabljati WC v kletki. Pri meni sta en teden in sta se me že dobro navadila. Po posvojitvi bosta verjento kak dan nekoliko prestrašena zaradi menjave okolja, vendar se bosta hitro navadila. Oba sta samčka in sta stara približno 1 leto. Oddajata se posamezno ali pa skupaj s pogodbo Društva za zaščito živali Maribor. Posvojitelj mora kunčku nuditi dovolj veliko kletko (in redne izpuste iz nje), kvalitetno hrano in svežo zelenjavo ter veterinarsko oskrbo če jo bo kunček v prihodnosti potreboval. V kolikor gre kunček v družbo kunčice je obvezna tudi kastracija.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).