oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 183593

Podarim: Morska prašička Fili in Kili

Maribor, 30.11.2013:

Podarim dva morska prašička, ki sta pri meni v začasnem domu. S pomočjo Mariborskega društva za zaščito živali sta bila rešena pred kačo in sedaj iščeta nov dom. Stara sta okoli 11 mesecev, sta najverjetneje bratca in iščeta (če je možno) SKUPEN dom. Sedaj se nahajata v Mariboru. Oddajata se s podobo omenjenega društva s katero se posvojitelj zaveže, da bo zanju lepo skrbel, ju ne bo ločil, jima bo nudil kvalitetno hrano in veterinarsko oskrbo v kolikor bo to potrebno. Posvojitelj jima mora tudi zagotoviti kletko v velikosti 76 x 127 cm (najmanj) – standard za 2 morska prašička. S podpisom pogodbe se posvojitelj omogoči meni (kot začasni skrbnici) ali članom omenjenega društva, da preverimo stranje morskih prašičkov tudi po posvojitvi. Pogosto se je namreč zgodilo, da so posvojeni glodalci postali obrok kačam in to nameravamo preprečiti. Morska prašička sta bila posvojena septembra, vedar sta žal šla v roke neodgovornim ljudem, ki so se ju naveličali in ju vrnili. Prosim, da me kontakritajo samo RESNI IN ODGOVORNI ljudje!!! Živali niso igračke, ki jih lahko vrneš ko se jih naveličaš!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 11 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).