oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 180258

Podarim: Muca Oranžka in mucek Spa iščeta dom!

Ravne na Koroškem, 09.10.2013:

Oranžka je stara skoraj 5 mesecev in je od rojstva notranja muca. Je čista, zdrava, igriva in cartljiva. Pogoj za oddajo je sterilizacija, pri kateri nudimo pomoč. Iščemo ji notranji dom, kjer ni mlajših otrok, vesela pa bo mačje družbe. Spa je star 2 meseca, je izjemno nežen in prikupen muc, vajen notranjega bivanja. Je veterinarsko pregledan in oskrbljen (FIV in FeLV negativen). Zanj iščemo izključno notranji dom in odgovorne skrbnike. Pogoj za oddajo je tudi kastracija, pri kateri nudimo pomoč (v primeru posvojitve na območju Koroške). Ker sta mucka zelo dobra prijatelja, bi najraje videli, da skupaj odideta v nov dom, če te možnosti ne bo, pa se oddajata tudi ločeno.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).