oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 176935

Podarim: muc Tali

Jesenice, 30.12.2013:

Prelep muc Tali si želi čisto svoj dom, kjer ga bodo imeli radi in zanj lepo skrbeli, saj si to tudi zasluži. Najden je bil zavržen na parkirišču. Tali je zdrav in kastriran muc, star približno eno leto. Muc tali se odda odgovornim lastnikom, ki mu bodo zagotovili kvalitetno prehrano in veterinarsko oskrbo po potrebi. Tali se odda v dom, kjer bo imel možnost varnih izhodov na prosto, saj je izredno nesrečen, če je zaprt v stanovanju (brez prometnih cest) ali pa v dom, kjer ga boste lahko na sprehode vozili na povodcu z oprsnico, ki jo je vajen (v primeru da okolica zanj ni varna-naselje, mesto)

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).