oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 168836

Podarim: Modrooki muc potrebuje nov dom!!!!

Maribor, 13.04.2013:

Nujno podarim leto in pol starega mačka.Maček je bil zavržen, vzel sem ga, da ga pozdravim in oddam naprej dobim ljudem.Maček je kastriran, prijazen, zeloo cartljiv, navajen ljudi in mačjega stranišča.Prav tako je razglisten, razbolhan in veterinarsko pregledan.Ob pregledu smo ugotovili, da je pozitiven na mačji aids, kar pomeni, da iščem nekoga, ki bi ga imel izključno v stanovanju, brez stika z drugimi mačkami. Naj razložim-bolezen je popolnoma nenevarna za ljudi(prenaša se na izključno na mačke in to z ugrizom), pa tudi maček z njo lahko normalno še dolgo živi.Sam ga žal, ne morem obdržati, saj imam eno mačko.Razen tega je maček nasplošno zdrav in v dobri formi.Za vse dodatne informacije sem na voljo na tel.št.(070)754-228.
Lep pozdrav P.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).