oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 160044

Podarim: Trije ljubki tigrasti mucki iščejo dom

Slovenj Gradec, 02.12.2012:

Iščemo dom za tri ljubke tigraste mucke (dve mucici in eden mucek), ki so pri nas v oskrbi že dober mesec in pol. Vsi so neverjetno prikupni, se zelooooo radi igrajo in glasno predejo. Ko so prišli v našo oskrbo so bili popolnoma divji in neudomačeni, sedaj pa so že pravi "scartljančki" in zelo navezani na človeka. Mucki so bili veterinarsko pregledani in dobili vso potrebno terapijo proti notranjim in zunanjim zajedalcem (p.s.: stroške zdravljenja novemu lasniku NI potrebno plačati). Navajeni so na mačji wc in tudi na družbo drugih odraslih muc. Od kar so pri nas, bivajo samo v hiši.
Mucke oddamo izključno resnim in odgovornim ljudem, ki si želijo muco kot novega domačega člana in so pripravljeni zanjo skrbeti ter jo imeti radi!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).