oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 154631

Podarim: Želvovinki Pija&Taja

Ljubljana, 17.11.2012:

Dve najbolj prisrčni in nežni mačji sestrici, stari približno pol leta. Pija in Taja sta bili najdeni, ko sta bili stari komaj dober mesec, zavrženi, pozabljeni...? Se ne ve.... Sedaj tudi ni več pomembno, saj sta v začasnem skrbništvu na varnem, sta zdravi, igrivi in živita čudovito mačje življenje, ki si ga zaslužita, z veliko ljubezni. Pija je prisrčna mala muca, ki ne glede na to, da je brez ene sprednje tačke, skače in se podi za žogicami, da je veselje - zanjo ni ovir in je prava borka. Taja, njena sestrica, je tista, ki je Piji dajala moč za naprej. Obe muci imata čudovit karakter in se pustita crkljati in objemati do onemoglosti. Ko pa je čas za igro, se sestrici skupaj igrata, seveda pa sta veseli tudi človeške družbe pri metanju žogic, mišk, vrvic... Obe muci sta bili veterinarsko pregledani, razglistani in razbolhani ter cepljeni. Pred oddajo ju čaka še drugo cepljenje, testiranje, sterilizacija in morebitna amputacija prednje tačke, kar je planirano v drugi polovici septembra. Ker želim zagotoviti, da sestrici ostaneta skupaj, se oddajata izključno v paru, s pogojem izključno notranjega bivanja.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).