oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 153208

Podarim: Pikapolonca, Timi in Peter Pan

Kranj, 01.09.2012:

Želvovinka Pikapolonca, oranžko Timi in črni daljšedlaki panter Peter Pan s progastim kožuščkom so bili skoteni konec junija. So izredno prijazni, crkljivi, pa tudi razigrani in radovedni. Njihova skupna posebnost je izredno glasno predenje – samo pogledam jih, pa že predejo kot mali traktorčki. Vsi trije se zelo radi stisnejo k meni, kadar si vzamem malce časa za popoldanski počitek ali kakšno dobro knjigo.
Pikapolonca in Timi sta zelo navezana drug na drugega, zato po možnosti iščeta skupen dom – ni pa to pogoj, če doma že imate zdravo in veterinarsko urejeno muco (ali več njih). Peter Pan je v igri malenkost bolj zadržan, a se tudi on nikakor ne brani mačje družbe in zabave, le posebno povabilo pričakuje ; )
Vsi trije se navajajo tudi na pasjo družbo.
Malčki so razglisteni, razbolhani in prvič cepljeni, v drugi polovici septembra bodo cepljeni še drugič, testirani, čipirani in kastrani ter tako pripravljeni za odhod v nov dom. Nahajajo se v Kranj, oddajajo se s posvojitveno pogodbo za izključno notranje bivanje. Več informacij dobite pri skrbnici Ani.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).