oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 150032

Podarim: Pocukrani mačji četverčki nujno iščejo dom!

Zreče, 18.08.2012:

Črni Mišek, sivo-tigrasti Buc, posebno tigrasti Simba in svetlo tigrasta Mila so en teden stari mačji mladiči. Mama muca Ljubljančanka jih je skotila sredi vročih poletnih dni v senu v starem delu široke cevi za spravljanje sena. Zelo lepo skrbi zanje, saj imajo male muce po vsakem pitju mleka pri njej polne trebuščke. Ko se napijejo, se vselej stisnejo k njej in zadremuckajo. Kmalu bodo spregledali, saj Mišek že počasi odpira oči, zaenkrat pa še svet odkrivajo s svojimi drobnimi mehkimi šapicami. Prijazni bodo kakor njihova mamica, ki je vedno na voljo za božanje ter glasno predenje. Vem, da si zaslužijo nov, ljubeč dom, kjer bo vsaka dobila svojo ogromno dozo ljubezni, kjer bodo ljubljene in srečne. Vem, da nekje, pa čeprav morda tudi zelo daleč, obstajajo lastniki zanje, ki bodo naredili vse za njihovo življenje v primeru morebitnih nesreč (ki jih upam da ne bo). In verjamem, da za vsako muco na tem planetu obstaja nekdo, ki je ˝ta pravi˝. Muce so trenutno le drobni, nebogljeni mačji mladiči, ki pa potrebujejo lastnika, ki jih bo spremljal na poti od igrivih mačjih mladičev do ljubečih velikih muc.
Mucki se bodo oddajali malo pred dvema mesecema (okrog 9. septembra). Ko bodo dovolj veliki, bodo tudi veterinarsko pregledani. Od bodočih lastnikov se pričakuje, da bodo skrbni in odgovorni. Mucam bodo morali nuditi dovolj cartanja in igranja. Glavni pogoj: sterilizacija oz. kastracija muc.
Na slikah so:
-samček Buc (1. in 2. fotografija)
-samček Simba (3. in 4. fotografija)
-samička Mila (5. in 6. fotografija)
-samček Mišek (7. fotografija)
-Mama muca Ljubljančanka (8. fotografija)

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).