oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 120872

Podarim: Mali BigBoy išče domek

Maribor, 29.10.2011:

Zunaj je že mrzlo. Za take male "paglavce" so temperature ponoči že smrtno nevarne. Vendar pa ljudje ne razmišljajo o tem. Ne. Kljub vsemu pustijo tako malo bitje samo, v velikem svetu, na ulici ob prometni cesti.
Lačnega, suhega, polnega bolh,glist in zelo prestrašenega smo našli. Dobil je tabletko proti glistom (prvo, dobi še eno dozo), z linexom in glukozo smo se znebili driske, z pravilno prehrano je v treh dneh pridobil polovico prvotne teže.
Ja, mogoče je BigBoy (Veliki fant) res majhen.. ampak bo,ko odraste pravi mačkon. Zelo rad se crklja. Prvič sem spoznala mačkona,ki si želi zaspat od tebi,zavit v deko in pokrit z odejo. Tako nežno bitje je. Samo crkljal bi se, proti večeru pa tekal in se lovil. Razume se z drugimi mački (če se oni z njim) in z psmi.

Za oddajo bo, ko bo dokončno sociliziran, še drugič razgliščen in kastriran.
IZKLJUČNO notranje bivanje! Brez izpustov. Ob posvojitvi se podpiše kratka pogodba.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).