oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 120171

Podarim: Mijav NUJNO išče nov dom, da se ne rabi vrniti v azil

Maribor, 24.10.2011:

Polona: Zaradi prostorske stiske v Mariborskem azilu, je pri nas začasni dom našel 3 mesece star črn muc :) Moj sin Žiga (2,5 let) je rekel da mu bo ime "Mjav" :)

Ker že imamo eno žival in premalo časa za dodatnega štirinožca, vam tega lepotca ponujamo v stalen dom. Obljubim, da ga vzgojimo v pridnega in cartljivega kosmatinca...vbistvu je že zdaj svetovni prvak v iskanju in tudi uspešnem najdenju prilike za cartanje :)!

Ob posvojitvi se podpiše posvojitvena pogodba in plača 42EUR, v katerih je zavzeta kastracija, cepljenje proti kužnim boleznim in čipiranje muca.

V kolikor se do 11.11.2011 ne najde stalni dom, gre muc nazaj v azil, saj je njegova začasna družinica od takrat naprej odsotna.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).