oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 110400

Podarim: Suzzi

Maribor, 21.08.2011:

Vsi vam govorimo in tupimo, da je preveč mačk, da dajte živali sterilizirat in kastrirat, ne pa pobijat ker kot človek te pravice nimate. Kot zgleda ljudje pač nismo najintelegentnejša bitja in se bo treba z tem sprijaznit.. Za tole muco sem ponudila sterilizacijo na račun donatorjev, pa se niso strinjali z mano češ, da je zunanja in se to "ne splača". Včeraj so me prosili, če jo lahko odnesem od tam,ker je oni ne želijo več.

Suzzi je visoko breja muca, zato sterilizacija žal ne pride več v poštev. Predvidoma bo skotila čez nekaj tednov. Zanjo potrebujem človeka,ki doma nima psov, niti ne manjših otrok,ki bi jo vznemirjali. Lahko jo sprejmete samo začasno, dokler niso mladiči stari tri mesece ali pa jo kasneje obdržite. Seveda lahko po dogovoru obdržite enega ali dva mladiča, mamici in ostalim pa se najde drug dom. Pogoj je samo notranje bivanje. Muca bo z pomočjo donacij sterilizirana,ko bodo mladički stari cca. mesec dni. Pred odhodom od lastnikov bo razglistena, je zdrava.

Za več inf. se oglasite na mailu!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).