oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 109715

Podarim: mala Buba prosi za pomoč

Maribor, 15.08.2011:

Jaz sem mala Buba. Skotila sem se na neki kmetiji, kjer mi nikoli niso namenili pozornosti, ker so ljudje že starejši in nas,ko smo bili še čisto majhni niso našli. Zdaj sem stara 2 meseca in pol. Vsi moji bratci so se lepo razvijali in so pravi korenjaki, jaz pa sem drobna in suha. Pri hrani me naganjajo stran in pridem do posodice šele takrat,ko je že prazna.

Sem zrava, bom pa preventvno še pregledana in tudi razglistena, preden me bodo oddali. NUJNO NUJNO potrebujem začasen dom, kar pomeni, da me sprejmete, dokler si ne opomorem in v miru pridobim na teži, potem pa me bodo oddali naprej. Nočem k družini z malimi razigranimi otroci, ker bi me ti samo še bolj splašili.

Notranje bivanje BREZ IZPUSTOV je zame, za malo drobno Bubo obvezno!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).