oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 105926

Podarim: mladi, ljubki mucki

Škofja Loka, 21.07.2011:

Podarimo dve muciki in enega muca. Mucki so zdravi, veterinarsko pregledani, očiščeni preventivno zajedalcev in so zelo ljubki. Vsak po svoje. Vsi trije imajo tudi zelo različen karakter. Tigrica, ki ji rečemo Gricki, je zelo samostojna, ne preveč scrkljana, pa vseeno nežna do ljudi, zelo hitra,igriva. Primerna za hišo, z zaščitenim izhodom (nikakor ne ob cesti). Miško,fantek, najbolj igriv od vseh - najbolj se bo ujel z nekom, ki ima že kakšno muco doma, saj je zelo navezan na sestrice. Lizika (ime je dobila, ker vedno umiva bratca in sestrico in tudi nas kdaj oblizne po nosku), je zelo zelo navihana,igriva, hitra in radovedna. Zelo dobro se razume tako z drugimi živalmi kot z ljudmi. Do ljudi je nežna - primerna tudi za nekoliko večje otroke (najmanj šoloobvezne). Mucke imamo zelo radi in jih oddamo le odgovornim in skrbnim lastnikom,ki jih bodo ob primernem času tudi sterilizirali/kastrirali in cepili - zato kličite samo resni!! Mucke lahko tudi pripeljemo -kamorkoli.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).