oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 104488

Podarim: Sirotici Dima in Honey iščeva novega lastnika oz začasnega skrbnika

Maribor, 13.07.2011:

Velik kuža nama je ubil potepuško mamico, ko naju je branila, šteli sva šele dobra dva tedna, k sebi naju je vzela dobra družinica, ki pa že ima veliko svojih najdenčkov. Tu se nama sicer godi odlično, vendar je čas, da poiščeva začasno skrbništvo, ali še bolje, novi dom.
Prosiva, da se na oglas javljate samo resni ljudje, saj nama je dovolj ljudi, ki kličejo, da naju bodo vzeli, družina naju pelje tja, novih lastnikov pa ni na spregled in ugasnejo si mobitele :(.
Sva živi bitji in vsak nepotreben prevoz nama je napor.
Radi bi našli dobre lastnike, kjer bova notranji muci, lastniki naju bodo dali sterilizirati in kjer nama bo omogočena veterinarska oskrba po potrebi.
Razumeva se z manjšimi kužki, zajčki, drugimi mucami in ostalimi živalmi.
Tudi wc že obvladava dokaj dobro.
Pozdrav!
Dima in Honey

Kontakti:
boc800@gmail.com
anima900@gmail.com
nezna.navihanka@gmail.com
ali telefonski številki objavljeni v kontaktih, oz. na sliki

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).