oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!

Obveščanje o novih oglasih - prijava

Prijava

Za ustvarjanje brezplačnih opomnikov o novih oglasih v spodnji polji vpišite svojo telefonsko številko ter izbrano geslo (če ste na oglasniku že oddali kakšen oglas, uporabite podatke iz oglasa).

Če ste pozabili svoje geslo, kliknite tukaj.
Če želite ustvariti uporabniški račun, kliknite tukaj.

Vaša telefonska številka: *
Geslo za urejanje:*

Če želite ustvariti uporabniški račun, kliknite tukaj.

Namen portala Podarimo.si:
Izkaže se, da smo ljudje pogosto preleni (ali pa vsaj ne dovolj motivirani), da bi predmete, ki jih ne potrebujemo več, podarili. Tako takšne predmete ponavadi raje kar zavržemo. Ker pa se zavedamo, da se ljudje počutimo srečni, ko osrečimo sočloveka, še bolj pa se počutijo srečni tisti, katerim je kaj podarjeno, smo ustvarili portal Podarimo.si, ki je namenjen darovanju. Tako lahko z malo truda podarimo predmete in s to skromno gesto razveselimo in osrečimo soljudi.

Delovanje portala:
Ker nismo vsi enako vešči uporabe interneta in spletnih strani, smo naš portal naredili kar se da prijazen uporabniku. Za oddajo oglasa se vam ni potrebno predhodno registrirati ali vpisovati kakršnih koli osebnih podatkov, kar pripomore k varstvu zasebnosti. Po oddanem prvem oglasu se avtomatično registrirate na način, da preko SMSa na svoj telefon prejmete kodo za aktivacijo svojega 1. oglasa in s tem svojega uporabniškega računa.

Prejemanje brezplačnih opomnikov o novih oglasih:
Naš portal vam omogoča, da se naročite na prejemanje brezplačnih opomnikov, ko se pri nas objavijo za vas zanimivi predmeti. Na ta način boste med prvimi, ki bodo imeli možnost pregleda oglasov s predmeti, ki jih potrebujete. Za ustvarjanje brezplačnih opomnikov o novih oglasih v zgornji obrazec vpišite svojo telefonsko številko ter izbrano geslo (če ste na portalu Podarimo.si v preteklosti že oddali kakšen oglas, uporabite podatke iz oglasa).