oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!

Prišlo je do napake

Pri uporabi daritvenega oglasnika Podarimo.si je žal prišlo do napake.

V delovanju portala je prišlo do neznane napake.
Prosimo, če nam lahko na e-poštni naslov info@podarimo.si sporočite, kako ste prišli do tega sporočila o napaki.

O portalu Podarimo.si:
Ljudje smo pogosto premalo motivirani, da bi predmete, ki jih ne potrebujemo več, podarili. Tako takšne predmete ponavadi raje kar zavržemo. Ker pa se zavedamo, da se ljudje počutimo srečni, ko osrečimo sočloveka, še bolj pa se počutijo srečni tisti, katerim je kaj podarjeno, smo ustvarili portal Podarimo.si, ki je namenjen darovanju. Tako lahko z malo truda podarimo predmete in s to skromno gesto razveselimo in osrečimo soljudi.

Delovanje portala:
Ker nismo vsi enako vešči uporabe interneta in spletnih strani, smo naš portal naredili kar se da prijazen uporabniku. Za oddajo oglasa se vam ni potrebno predhodno registrirati ali vpisovati kakršnih koli osebnih podatkov, kar pripomore k varstvu zasebnosti. Po oddanem prvem oglasu se avtomatično registrirate na način, da preko SMSa na svoj telefon prejmete kodo za aktivacijo svojega 1. oglasa in s tem svojega uporabniškega računa.

Pregled oddanih oglasov:
Ko ste že oddali kakšen oglas, lahko za ogled svojih oglasov in njihovo urejanje v zgornji obrazec vpišete svojo telefonsko številko ter geslo za urejanje. Če ste geslo pozabili, lahko zahtevate novega preko zgornje povezave. Na ta način boste dobili dostop do vseh svojih obstoječih oglasov.

Urejanje oglasov:
Po prijavi boste lahko ob kliku na "urejanje oglasa" oziroma "moji oglasi" v glavnem meniju dostopali do vseh svojih oglasov in jih po potrebi uredili, obnovili ali izbrisali.

Pretečeni oglasi:
V večini primerov si je možno ogledati tudi pretečene oglase, kjer so darovalci predmet označili za oddan. Občasno pa darovalci svoje oglase v celoti izbrišejo (ali pa kakšen oglas izbriše naše uredništvo zaradi neprimerne vsebine). V tem primeru boste ob obisku spletnega naslova (URL) izbrisanega oglasa preusmerjeni na spletno stran, ki vas bo obvestila o napaki oz. manjkajočem oglasu.