oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 93251

Podarim: Pletena Košara(posteljica) za dojenčka (do cca 6 mesecev)

Kamnik, 09.04.2011:

Podarim pleteno košaro(posteljico za dojenčka od 0-6 mesecev).Košara je sicer stara cca 30 let, a je bila pred 4 leti popolnoma prenovljena (polakirana,"previjačena)...in je v dobrem stanju. Zraven podarim še 2 kompleta "baldahina" oz. kompleta za oblečt košaro + baldahin/strehica. Ena je rumene barve z ovčkami, drug pa turkizno (modrao/zelene)barve za belimi rožicami(oba kompleta primerna za oba spola). K košari pripada tudi ležišče iz pene, zdraven dodam še oddejo("kovterček") (dokaj debelo-100 % bombaž-firme ODEJA) in 2 prevleki za oddejo+ 2 za "povšterček"(isti vzorec kot baldahin-rumen z ovčkami)....zraven še 3 jogi prevlekice(ki paše v košaro)

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).