oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 92897

Podarim: sreca ni na vrvici

Slovenj Gradec, 05.04.2011:

Pozdravljeni tukaj sem se odlocila da napisem nekaj kar me zelo moti pri nekaterih oglasih :zelo veliko je dandanes zivaili ki iscejo dom ali zelo nujno potrebujejo nove lasnike saj kot lasniki ki oddadjate oglase za zivali so zal slike odvratne ko slikate svojega hisnega ljubljencka .ce bi bil res ta zival hisni ljubjencek potem takem nebi zivel zivela v taksnem pesjako ali celo na ketni in to se brez kaksnega zavetja ali brez sklede za hrano in vodo da pa ne govorem koliko slik ima se okoli psa iztrepke to je zamene res mucenje zivali .ZATO PROSIM CE SE ODLOCITE ZA ZIVAL LEPO SKRBITE ZANJO DA NEBO PO 3 MESCIH PONOVNO ISKALA DOM PREMISLITE PREDEN SI DOBITE ZIVAL ALI JI BOSTE NUDILI DOVOLJ IN DA BO ZIVAL BIVALA DO SVOJIH ZADNJIH DNI PRI VAS ZIVAL JE ZIVO BITJE.HVALA

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).