oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 199643

Podarim: Mucek in mucka

Ljubljana, 20.10.2014:

Sva leto in pol stara mucek Tomi in mucka Maca, kastrirana in sterilizirana. Vajena sva tako bivanja v naravi, kot tudi življenja na kavču. Pridno uporabljava mačji wc in praskalnik, ki je namenjen le nama. Sva najboljša prijatelja in iščeva skupni dom, kjer bi lahko uživala v naravi in se tudi kdaj razvajala na kavču. Želiva si ljubeče in vestne lastnike, ki razumejo najino mačjo naravo. Prav tako se dobro razumeva s kužki.
Zaradi močne alergije na mačjo slino nas lastniki žal ne morejo več obdržati, zato želiva, da bi našla nov dom, kjer bi lahko sproščeno bivala mačje življenje.
S seboj bova prinesla tudi vso potrebno opremo, ki jo vsakodnevno uporabljava (mačji wc, velik praskalnik, posodice za hrano in igračke). Komaj čakava, da bova lahko veselo lovila metuljčke po travnikih in da bova s svojim nežnim značajem osrečila nove lastnike.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).